Tratament OxyGeneo

✨Illuminate
🆕𝐔𝐧 𝐭𝐞𝐧 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐨𝐬 𝐧𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐜𝐥𝐢ș𝐞𝐮! 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐨 𝐈𝐥𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞

Tenul tău va străluci din interior
Geneo Illuminate OxyPod conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, precum și extract de opuntia și de morcov pentru hidratarea și netezirea pielii
🌱Revive
🆕𝐍𝐨𝐮 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐞𝐧. 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐨 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐯𝐞

Geneo Revive OxyPod conține alge roșii, un puternic antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire, precum și acid cafeic și retinol, cunoscute pentru tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii un aspect întinerit.
⚖️Balance
🆕𝐓𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐬? 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐨 𝐁𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞 
Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică.

OxyGeneo

CE ESTE GENEO+

Combinarea dintre RF TriPollar și OxyGeneo îmbunătățește calitatea pielii atât în epidermă cât și în dermă, oferind rezultate pe termen lung.

OxyGeneo – Un tratament de îngrijire a pielii 3 in 1 care hrănește activ, vitalizează și hidratează pielea:

 • Exfolierea stratului exterior al pielii;
 • Infuzia de nutrienți cu efect de revitalizare;
 • Oxigenarea pielii generată din interior.

TriPollar RF – A treia generație de tehnologie antiîmbătrânire:

 • Reducerea ridurilor;
 • Întinderea pielii;
 • Sigur, eficient și plăcut;
 • Rezultate imediate și pe termen lung.

Pollogen introduce o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale.
Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele. Tehnologia OxyGeneo stimulează efectele izvoarelor calde şi îţi aduc puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi.OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

CUM FUNCŢIONEAZĂ:

 • Efectul OxyGeneo este creat atunci când elementul nostru unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii;
 • OxyGeneo iniţiază o curăţire şi o exfoliere eficiente;
 • OxyGeneo produce mai apoi nenumărate bule pe minut, bogate în C02 care explodează delicat pe suprafaţa pielii;
 • Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr.

Corpul răspunde astfel:

 • Trimite sânge bogat în O2 către zona respectivă
 • Creşte fluxul capilarelor de sânge
 • Creşte metabolismul celulelor pielii

Rezultatul dorit: absorbţia optimă în pielei a ingredientelor active

OXYGENEO
SINGURA TEHNOLOGIE CARE DESFĂŞOARĂ 3 ACŢIUNI VITALE ÎN MOD SIMULTAN:

 • Curăţire şi exfoliere eficiente.
 • Oxigenare natural a pielii din interior.
 • Infuzie de nutrienţi activi în epidermă.

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi.

Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, per total tenul este mai neted şi mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.

OPŢIUNI DE TRATAMENT OxyGeneo:

Noi alegem ingredientele de cea mai bună calitate pentru rezultate optime:

NeoRevive

Rejuvenarea generală a pielii – Păstrează-ţi pielea sănătoasă şi strălucitoare cu NeoRevive.

Cu acţiunea unică de oxigenare a Pollogen, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienţi activi ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul tău va arăta şi se va simţi mai neted, ferm, hrănit şi “Renăscut”.

NeoBright

O combinaţie inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea şi a o face mai strălucitoare.

NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată şi foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante şi hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina şi a da strălucire pielii şi în acelaşi timp de a îmbunătăţi textura, a echilibra tenul şi de a obţine o strălucire radiantă, sănătoasă.

INAINTE SI DUPA NeoBright