Microneedling

 

O terapie pe cat de simpla, pe atat de uimitoare inca de la primul tratament! Eclipse MicroPen este un dispozitiv revolutionar, utilizat de profesionistii de ingrijire a pielii din intreaga lume, recomandat chiar si de dr. OZ in topul celor mai eficiente tratamente antiaging.

Micropen Eclipse este tehnica futurista ce actioneaza prin intermediul unui capat de unica folosinta cu 12 ace de aur de 18 k. Utilizarea Micropenului alaturi de substantele active prezente in cocktailuri, penetreaza straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulara si confera un aspect sanatos. Rezultatul este o piele care radiaza de sanatate, tonifiata si frumoasa.

Este un tratament bland al pielii, adica trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingului chimic. Disconfortul este minim, recuperarea rapida, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

CUM MA AJUTA MICROPEN ECLIPSE

Micropen Eclipse este ideal pentru:

– tratamentul cicatricilor post-acneice, post-varicela si atrofice
– rejuvenarea pielii imbatranite,
– ameliorarea vergeturilor si a celulitei,
– reducerea dimensiunii porilor dilatati,
– tratamentul pielii uscate si uniformizarea culorii pielii, 
– ingrijirea pre si post interventii de chirurgie estetica, 
– contribuie la redarea tonusului natural.

AVANTAJE SI BENEFICII

Tratamentul realizat cu Eclipse Micropen prezinta anumite avantaje fata de tratamentele cu laser sau peeling chimic medical, astfel ca tratamentul nu afecteaza epidermul (stratul superficial al pielii) precum in cazul celui cu laser sau peelingului chimic medical, timpul de refacere este minim comparativ cu cel din urma procedurii ablative cu laser, iar tratamentul este mai putin costisitor comparativ cu laserul.

– Fara efecte secundare nedorite;
– Adancime controlata de penetrare a microacelor (0,25 – 2,75 mm);
– Perioada de vindecare este scurta (roseata va persista de la cateva ore pana la cateva zile);
– Refacerea generala a conditiei pielii prin regenerare cutanata intensa;
– Penetrarea mai buna a substantelor medicale;
– Poate fi folosita ca si terapie unica sau combinata cu alte terapii, asociat cu alte tratamente (tratamentul ridurilor, cicatricilor post acneice cu acid hialuronic, petelor, vergeturilor etc.).

CUM FUNCTIONEAZA

Eclipse Micropen creeaza micro-incizii in piele atat cat este suficient pentru a stimula producerea de colagen si elastina. Micro-canalele rezultate ajuta de asemenea la infuzarea de cocktailuri pentru o mai buna penetrare a acestora si cresterea eficacitatii. Multe studii clinice au aratat ca absorbtia cocktailurilor este imbunatatita de pana la 3000 de de ori daca acestea sunt aplicate cu ajutorul micropenului, comparativ cu metoda de aplicare topica.

Tratamentul cu micro-ace actioneaza asupra primelor 2 straturi ale pielii, epidermul – la exterior – si dermul – stratul profund al pielii. Pentru un tratament eficient a diverselor conditii ale pielii trebuie sa ajungem in derm. Micropenul utilizat are ace fine ce penetreaza controlat epidermul, in acest fel avem acces direct la derm, unde isi au originea diversele probleme ale pielii.

Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp in cazul vergeturilor si a pielii lipsite de tonus, celulita.

Indicatii tratament:

-hiperpigmentatii, melasma, pete cauzate de expunerea la soare – rejuvenarea pielii imbatranite si foto-imbatranite;
-piele lipsita de tonus, piele imbatranita/flasca;
-linii de expresie si riduri fine/medii;
-tratamentul cicatricilor post-acneice, post-varicela si atrofice;
-ameliorarea vergeturilor, celulitei;
-reducerea dimensiunii porilor dilatati/piele grasa;
-tratamentul pielii uscate;
-uniformizarea culorii pielii;
-ingrijirea pre si post interventii de chirurgie estetica.
-folosit cu success pentru refacerea parului in cazuri de alopecie.

Este absolut obligatoriu sa evitati expunerea directa la soare o saptamana dupa tratament. De asemenea, este obligatoriu sa aplicati zilnic crema cu factor de protectie solara SPF 30-50.

Orice crema sau tratament utilizati pe zona tratata imediat dupa procedura, va patrunde profund in piele si va avea actiune mult mai puternica, de aceea se recomanda ca persoanele care folosesc Retin-A sa nu il foloseasca in zilele in care se efectueaza tratamentul. Dozele mari de vitamina A pot fi toxice! Dupa o saptamana de la tratament tenul revine la normal, nu mai este iritat sau descuamat, nu ramane sensibil in urma procedurii.

Recomandari:

Numarul sedintelor difera in functie de zona tratata, de problema tratata, in principiu se recomanda 2-3 sedinte dar se poate ajunge si pana 6 sedinte in unele cazuri. Se recomanda ca sedintele sa se faca la interval de 2-3 saptamani.

Pachet Microneedling.