Maximus by Pollogen

MAXIMUS TriLipo  – cea mai avansată soluţie medicală de slăbire,  tonifiere, remodelare corporală şi anti ageing

BeautyBox îţi pune la dispoziţie tehnologia avansată TriLipo de la Pollogen, cu rezultate faciale şi corporale imediate şi de lungă durată.

Tratamentele cu MAXIMUS TriLipo combină în mod unic Radiofrecvenţa Tripolară (RF) cu Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA) pentru rezultate optime de reducere a ţesutului adipos şi de stimulare a muşchilor din zonele tratate.
Cu TriLipo slăbiţi uşor, reduceţi aspectul inestetic al celulitei şi vă tonifiaţi musculatura în doar 30 de minute. Toate acestea fără efort, într-o atmosferă plăcută şi relaxantă la centrul nostru.

Trilipo + DMA

Rezultate uimitoare de la prima şedinţă. Slăbire în centimetri şi îmbunataţirea vizibilă a aspectului celulitei.
Încearcă azi tratamentul

Ce este radiofrecvenţa tripolară?

Spre deosebire de radiofrecvenţa monopolară sau bipolară, forma tripolară utilizează trei sau mai mulţi electrozi, cu energia centrată între aceştia, pentru controlul fin al fluxului de energie; rezultatele sunt excelente şi vizibile chiar după prima şedinţă, în condiţii de maximă siguranţă şi fără durere.

Ce este DMA şi cum ajută radiofrecvenţa?

DMA (Activarea Dinamica a Muschilor) se referă la contracţia treptată a tuturor grupelor musculare din zona corporală tratata, printr-o activare difuză, intermitentă, sincronă cu radiofrecvenţa. Se produce astfel o creştere a circulaţiei locale, o intensificare a drenajului limfatic, fiind utilizat la nivel corporal pentru mobilizarea grasimii eliberate prin tratamentul cu radiofrecventa.

Rulează videoul

Tratamentul TriLipo foloseşte un mecanism cu triplă acţiune, care în mod simultan:
1. Eliberează grăsimea prin utilizarea energiei RF dovedită clinic. RF încălzeşte celulele grase şi le determină să secrete grăsime lichidă.
2. Elimină grăsimea eliberată folosind un sistem de drenaj limfatic patentat.
3. Remodelează pielea prin RF, care regenerează şi reface colagenul pe termen lung, iar prin utilizarea DMA stimulează musculatura, asemenea exerciţiilor fizice efectuate în mod constant, având efect de tonifiere.

Cat durează tratamentul?

Pentru sistemul TriLipo, se recomandă ca durata maxima a unui tratament pe zi să nu depăşească o oră şi jumătate, limitarea fiind impusă de expunerea la radiofrecvenţă. Se recomandă efectuarea unui număr de 6 proceduri pentru rezultate optime pentru fiecare zonă pe care doriţi să o îmbunătăţiţi. După finalizarea tratamentului complet, şedinţele se efectuează mai rar, în funcţie de nevoile pacientului, pentru a consolida sau a amplifica rezultatele obţinute.

 

 

Lifting facial TriLipo de la MAXIMUS – cea mai avansată soluție medicală anti-aging

Prin intermediul tehnologiei TriLipo cu DMA, Maximus oferă doamnelor o alternativă non-invazivă de rejuvenare şi sculptare facială. Cu ajutorul noii tehnologii, aveţi posibilitatea realizării unui lifting facial cu efect instant, similar intervenţiilor chirurgicale de corecţie a laxitatii feţei.

Cum functionează?

Este dovedit clinic că MAXIMUS cu tehnologia TriLipo reduce semnificativ ridurile şi liniile fine si redă totodata fermitatea şi netezimea pielii, fiind indicat mai ales tenului matur. Energia cu radiofrecvenţa tripolară încălzeşte ţesutul şi face ca fibrele de colagen să se contracte, având ca rezultat o întindere imediată a pielii şi îmbunătăţirea vizibilă a texturii feţei. În acelaşi timp, căldura declanşează celulele fibroblaste să producă colagen nou, având efect de întinerire a feţei. În plus, tehnologia Activarea Dinamica a Muşchilor (DMA) stimulează şi tonifică muşchii de sub piele, oferind astfel efectul spectaculos de lifting non-invaziv.

 

 

Cui se adresează?

Procedura de întinerire cu Maximus TriLipo DMA este rapidă, uşoară şi nedureroasă, potrivită tuturor tipurilor de ten, mai ales celui matur. Rezultate sunt vizibile chiar după prima şedinţă, fiind soluţia perfectă pentru femeile ocupate care îşi doresc să se intoarcă imediat la rutina zilnică.

Care este durata tratamentului?

Se recomandă efectuarea unor şedinţe săptămânale de aproximativ 30 minute, pe o perioadă de 1-2 luni. Pentru întreţinere şi potenţarea efectului, se recomandă ca şedintele de lifting să fie efectuate constant, la un anumit interval de timp stabilit în funcţie de nevoile fiecărui client.