Manichiură

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. Printre avantajele acestui tip de manichiură se numără, în primul rând, rezistența! Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, manchiura cu gel te va ține până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor. Un alt avantaj pe care îl au unghiile cu gel este uscarea rapidă și menținerea luciului. 

Oja cu gel nu necesită timp de uscare – lampa folosită de manichiurista ta îți va usca unghiile în mai puțin de 3 secunde – iar culoarea și nuanța strălucitoare nu va deveni fadă în timp, spre deosebire de lacul de unghii normal, care își pierde strălucirea după câteva zile. De asemenea, datorită versatilității oferite de manichiura cu gel, vei avea la dispoziție o mulțime de forme, modele și culori din care să alegi, astfel că nu te vei plictisi niciodată!

Ionela Ursulescu

Pentru orice detalii legate de tehnică, prețuri sau programare la Ionela, vă rugăm să dați click pe butonul Programare.

Gianina Tudosă

Pentru orice detalii legate de tehnică, prețuri sau programare la Gianina, vă rugăm să dați click pe butonul Programare.

Alege să ai unghii îngrijite și frumoase în fiecare zi

Mâinile sunt cartea ta de vizită, iar manichiura spune aproape totul despre personalitatea ta. Pătrate, ovale, ascuţite, late sau scurte, unghiile au propriul lor limbaj prin care îţi dezvăluie secretele sufletului. Manichiurista chiar te cunoaște :).
BeautyBox

Oval elegant

Trendy și la modă manichiura de masterat oferă pentru a efectua pe termen lung, mediu și scurt nogotochki în ascuțite, în formă de migdale, si forma ovala, care arata la fel de bine cu un design elegant pe ele.

Birthdays & Events

Fashion nails unghii lungi foarte original, prezentat cu design luxos, îndrăznețe de culori gel de unghii, tehnici pentru crearea și decor de lux.

BeautyBox

Programează-te acum la una dintre profesionistele noastre pentru cele mai frumoase unghii cu gel !