Machiaj

Cristian Popa

Te invit să pășești împreună cu mine în lumea frumuseții. Fie că te întâlnesc ca model pentru o ședință foto, prezentare de modă sau filmare, fie ești o mireasă emotivă care își dorește un machiaj impecabil în ziua nunții, sau ești dornică să înveți cum să stralucești, machiajul rămâne pentru mine o arta și o pasiune!

Femeia care știe că e frumoasă se simte fericită, încrezătoare și deschisă!

„Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Insa cosmeticele sunt mai usor de cumparat.” Yves Saint Laurent

Îmi place frumosul, arta, armonia și simt nevoia să le creez în fiecare zi! Iubesc machiajul pentru că este o artă complexă care necesită, printre altele, dedicație și empatie, iar cea mai mare satisfacție ca make-up artist o am atunci când văd bucuria, zâmbetul și emoția trăite de tine la “întâlnirea” cu oglinda.
cristian popa

MACHIAJ DE SEARĂ NATURAL

Machiajul de seară Natural (sau Machiajul Clasic) ocupă primul loc în acest an, fiind folosit atât de mirese, cât și de domnișoarele participante la marele eveniment. Acest tip de Make-up este unul simplu, fin, ce va rămâne în vogă și peste 20 de ani, când te vei uita la pozele din urmă.

BUZE ROȘII – RUJ BLOOMING MATTE vs FERRARI RED

Părerile sunt împărțite. Până acum câțiva ani, rujul roșu Ferrari era cel mai folosit de către invitate și mirese deopotrivă. Încă din vara anului 2018, rujul MATTE a devenit un trend din ce în ce mai căutat, acest aspect nefiind o mirare, datorită faptului că Matte-ul dă impresia de îngroșare și mărire.

MACHIAJ DE SEARĂ MODERN GLAMOROUS LOOK

Machiajul de seară modern ‘Glam’ este cel mai elegant make-up din toate. Acesta este alcătuit din machiajul smokey-eyes și sclipici.. mult sclipici.. Este perfect pentru fetele, sau de ce nu, miresele care doresc să mute centrul de atenție în zona ochilor. Este un make-up provocator, tinersec și care emană foarte multă energie.

Fii frumoasă în fiecare zi !

Te așteptăm în salon pentru un moment de perfecțiune

Contact make up :

  • Timisoara, Piața Mărăști nr. 1-2
  • beautyboxtimisoara@gmail.com
  • 0762093199