Legend PRO+

Legend Pro+

Imaginați-vă un tratament cu rezultate imediate, eficient pe termen lung, cu durere minimă, fara perioada de recuperare și fără a fi nevoie de anestezie … Suna prea bine pentru a fi adevărat?
Legend Pro+ face toate aceste lucruri si chiar mai multe !

Legend PRO+ unveils the best in each patient.

“The TriPollar® RF and the Hybrid Energy™ allow me to customize treatments for my patients and get optimal results. My patients are happy going through almost painless treatments, and treatment time is shortened without the need for numbing. These unique technologies allow for the treatment of multiple indications, with exceptional results.”
Dr. Tretti Clementoni from Milan, ItalY

Hybrid Energy

Microneedlingul cu radiofrecvență fracționată este un tratament minim invaziv pentru a reduce aspectul ridurilor, cicatricii și a pielii. Adăugarea de energie de radiofrecvență la procedura de microneedling ajută la stimularea suplimentară a colagenului natural și a proceselor de vindecare care dezvăluie o piele mai fermă, întinerită.

Rezultate: rejuvenare facială, ștergere vergeturi, ștergere riduri, tratament acnee.

Pentru ce este indicată terapia?

-Îndepărtarea cicatricilor provocate de acnee, cauzate de arsuri, interventii chirurgicale sau tratament cu laser, etc;
-Reducerea ridurilor din jurul buzelor, zona ochilor, gâtului, îmbunătățește flexibilitatea și tonusul pielii, strânge porii dilatati: intinereste pielea, tratarea vergeturilor;
– Lifting facial;
– Ameliorarea vergeturilor;
– Blefaroplastie nechirurgicala – trateaza pungile si ridurile din zona ochilor

Descriere procedură

Practic se formeaza niste coloane foarte mici la nivelul tegumentului. Undele radio sunt emise doar in varful microacelor, care ajung in derm (stratul mai profund al pielii), producand modificari tisulare temporare, care au ca efect imediat stimularea regenerarii pielii si formarea de noi fibre de colagen. Microacele fiind izolate, la nivelul epidermului (stratul superficial al pielii) nu apare distructie celulara.
Rulează videoul

Tripollar RF

Tehnologia bazata pe RADIOFRECVENTA TRIPOLARA este cea mai noua metoda non-invaziva si nedureroasa care combate celulita ( aspectul de coaja de portocala ) lipsa de fermitate si elasticitate a pielii (atat corporale cat si faciale).

Rezultate: slăbire în centimetri, redă elasticitatea pielii

DMA

Dynamic Muscle Activator: Aplicator în mișcare activând un curent electric noninvaziv pentru stiumularea SMAS pentru tonifierea și ridicarea stratului SMAS, pentru a crea un efect de „Face lifting” și tonifierea și modelarea grupurilor musculare din zona de tratament.

Rezultate: tonus și lifting muscular, se realizează drenajul limfatic.

Rulează videoul

TriFractional RF

Radiofrecvența Ablativă: Aplicarea ablației punctiforme prin contact RF și a punctelor cu încălzire volumetrică controlată pentru a obține refacerea și regenerarea pielii prin procesul de vindecare a rănilor, ceea ce duce la îmbunătățirea și perfecționarea texturii pielii. Pielea este forțată să se regenereze prin procesul de vindecare.

Rezultate: tratament acnee, rejuvenare facială

Care este indicația de tratament pentru Radiofrecvență Ablativă?


Este rezultatul multor ani de cercetare și experiență clinică, reprezentând o inovație extraordinară pentru persoanele care sunt afectate de urmele acneei sau se confruntă cu problema cicatricilor posttraumatice sau a vergeturilor.
Cu ajutorul Legend PRO+ putem trata:
 • Riduri față, decolteu;
 • Pierderea tonusului și luminozități pielii;
 • Rejuvenarea mâinilor;
 • Porii dilatați;
 • Cicatrici postacnee, postchirurgicale sau posttraumatice;
 • Vergeturi;
 • Fotoîmbătrânirea cutanată.
Care sunt avantajele ?
 • Fără efecte secundare nedorite;
 • Prin această tehnologie se obțin cele mai bune rezultate cu timp minim de recuperare;
 • Tratamentul este sigur și eficient pentru toate fototipurile, cu rezultate de durată;
 • Aplicare extinsă (faţa, gât, decolteu şi orice altă parte a corpului unde găsim vergeturi);
 • Tratamente rapide: de regulă, între 10 şi 30 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată

Abonamentele noastre

Abonamentele pentru tratamentele faciale sau de ștergere a vergeturilor sunt de câte trei ședințe pentru Radiofrecvență Ablativă sau Microneedling cu Radiofrecvență Fracționată,

Abonamentele pentru remodelare corporală (slăbire și tonifiere musculară) 

Adresa