Epilare definitivă

Epilare definitivă Dermeo STFlash – singura tehnologie de epilare definitivă care se poate realiza și vara.

Square Train Flash (STFlash) este un dispozitiv conceput si produs în laboratoarele DERMEO, renumitul producător francez de dispozitive medicale și estetice.
DERMEO a dezvoltat primul cartuș de lumină cu răcire cu apă, ce permite tratamente confortabile, rapide și eficiente. Energia razei de lumină pulsate se reflectă în lampă unde căldura este răspândită prin sistemul de răcire cu apă. Rezultatul: nu are loc încălzire la nivelul quartz-ului și la nivelului pielii.

Acest sistem permite operatorului să acopere o mare parte din zona de tratament, scurtând durata sedințelor de tratament.

Pentru a evita riscul de ardere sau disconfort cauzat de aplicarea unui singur impuls odată sau a unor impulsuri prea lungi, toate impulsurile emise sunt divizate in mai multe impulsuri. Fiecare dintre acestea crește temperatura țintă, in timp ce intervalul dintre impulsuri permite pielii să răspândească căldura.

Moderarea impulsurilor permite obținerea aceleiași densități de energie de la primul la ultimul impuls prin mărirea duratei fiecarui impuls. Seria de impulsuri moderate permite un tratament eficient al problemelor de piele.

Comparativ cu alte sisteme de epilare definita, STF este eficient chiar si pentru tipurile de piele extreme: deschise sau foarte inchise la culoare. Lumina pulsată este absorbită de melanina prezentă în păr pe parcursul etapei de creștere (faza anagenă), și apoi este condusă până la rădăcina firului de păr. Această lumină este transformată în căldură și distruge foliculul și rădăcina, fără a avea alte efecte secundare. Acest proces se numește ”foto-termoliza selectivă” sau ”foto-depilare”. S-au înregistrat rezultate excelente, 80% din fire s-au indepărtat dupa a treia sesiune.