Epilare laser

❗️ VĂ OFERIM DOUĂ ȘEDINȚE DE EPILARE DEFINITVĂ LASER GRATUITE CU SOPRANO TITANIUM❗️

“Avem cel mai performant laser!” “Avem cel mai bun echipament de epilare definitivă laser!” sau “Cel mai complex laser de epilare definitiva!” – reclamă la un laser cu o singură lungime de undă: Dioda …

Așa sună toate anunțurile de epilare definitivă a tuturor saloanelor din Timișoara… Pe mine m-ar duce cu gandul la faptul ca toate saloanele au cumpărat același echipament… nu-i așa?

Pentru că avem prea multe cliente care vin la noi nemulțumite după 12-15 ședințe de epilare definitivă făcute pe la alte saloane și încă au mult păr pe zona tratată, și pentru că imediat avem un an de cand am primit echipamentul Soprano Titanium, și știm rezultatele pe care le are, venim cu urmatoarea ofertă:

😍 Pentru toate clientele care efectueaza 8 ședințe de epilare definitivă laser la BeautyBox, respectă intervalul de timp dintre ședințe recomandat de către cosmeticienele noastre, și nu suferă de o dereglare hormonală, OFERIM DOUĂ ȘEDINȚE GRATUITE în cazul în care după efectuarea celor 8 ședințe părul nu dispare în proporție de 95% pentru un păr închis la culoare, sau 85% în cazul unui fir de păr deschis la culoare. În mod normal se obțin aceste rezultate după doar 6 ședințe pentru că noi chiar avem cel mai performant echipament de pe piață la ora actuală.

Cum să te lauzi că ai cel mai bun laser cu un Depilight PRO (15900 euro echipamentul) ??? Cum să te lauzi ca ai cel mai bun laser cand știi ca l-ai luat din China cu 5000USD???. Nu poți să ai ceva de calitate la un preț de nimic, e împotriva legilor firii. Un echipament performant are în spate ani de dezvoltare, de testare, de teste clinice… Calitatea vine cu un cost ridicat !

Înțeleg să te lauzi că ai un laser performant dacă ai achiziționat în clinică un Splendor X de la Lumenis, sau cel mai performant laser al celor de la Cocoon : Primelase, amândouă echipamente profesionale, dar niciunul de talia lui Soprano Titanium. Doar aplicatorul Quattro de la Titanium (cel care face posibilă aplicarea celor 3 lungimi de undă simultan pe parcursul unui tratament) costă 25 000 de euro – mult peste prețul majorității “super laserelor” de pe piața din Timișoara.

Prețul de listă a lui Titanium este 95 000 de euro, modelul anterior, lansat in 2017 (Soprano Platinum) are un preț second hand de aproximativ 60 000 – 65 000 de euro:

https://aesthetics-supplies.com/…/buy-used-soprano-ice-pla…/
https://bimedis.com/alma-soprano-ice-platinum-m26333

Ofertă SOPRANO TITANIUM: -30% pentru prima ședință 

Soprano Titanium este o platformă progresivă de îndepărtare a părului, care combină funcționalitățile de ultimă generație, cu un confort de neegalat. Datorită dimensiunilor mari, de 4 cm2 și sistemului de răcire avansată, tratamentele sunt acum mult mai rapide și mai puțin dureroase. Soprano Titatium este o soluție semnificativ îmbunătățită, atât pentru pacienți, cât și pentru practicieni. Sopranul Titanium utilizează avantajele a trei lungimi de undă combinate, pentru o experiență îmbunătățită a pacientului și o abordare orientată spre afaceri, creând o soluție unică, orientată catre rezultate, în industria îndepărtării profesionale a părului.

DIMENSIUNE MARE A SPOTULUI

Soprano Titanium este echipat cu Quattro 3D, un aplicator unic și eficient, cu o dimensiune deosebit de mare, de 4 cm2, capabil să lucreze pe o rețea de 600 cm pătrați. Acest aplicator revoluționar asigură sesiuni mult mai rapide și fără durere, reducând în mod semnificativ timpul de tratament și asigurând o experiență mai confortabilă pentru pacienți.

 Tehnologia 3D – 3 lungimi de undă

Dispunând de tehnologia exclusivă 3D, Soprano Titanium combină trei cele mai eficiente lungimi de undă ale laserului, într-un singur aplicator, care vizează simultan diferite adâncimi ale țesuturilor și structuri anatomice în interiorul foliculului păros. Prin combinarea absorbției și a penetrării diferitelor lungimi de undă, împreună cu extinderea acoperirii zonei de tratament, Titanium asigură confort crescut și scade cerințele de întreținere. Soprano Titanium este cel mai sigur și mai eficient tratament de îndepărtare a părului disponibil astăzi. Tehnologie tridimensională pentru o soluție superioară de îndepărtare a părului.

 ✅ Laser Dioda – 810 nm : Această lungime de undă este folosită pentru tipurile de piele mai închise și vizează firele de păr închise la culoare și groase. Acționează asupra a 80% dintre firele prezente pe corpul unui om.  Are o adâncime moderată de penetrare a țesuturilor pentru a trata zone precum brațele, picioarele, obrajii și bărbia.

✅ Yag – 1064 nm : Este cea mai penetrantă lungime de undă și este ideal pentru tratarea firelor de păr cu rădăcină ascunsă adânc în piele, precum cele care pot apărea în axile și în zona pubiană și vizează părțile cele mai profunde ale foliculului pentru cel mai eficient tratament de depilare cu laser posibil. Este lungimea de undă laser care targetează fluxul sangvin care alimenteaza foliculul, distrugând celulele stem care fac posibilă regenerarea rădăcinii.

✅ Alexandrite – 755 nm: Această lungime de undă este utilizată pentru a viza o gamă extinsă de culori și tipuri de păr, este lungimea de undă care acționează asupra firului de păr blond sau roșcat, inclusiv asupra părului subțire și părului care are o culoare deschisă. Lungimea de undă laser Dioda nu are nici un efect asupra acestor fire de păr.

ICE PLUS

ICE Plus este o tehnologie avansată care răcește continuu pielea și asigură o temperatură reglabilă pe toată durata tratamentului. Aplicatorul de safir ICE Plus ™ minimizează riscurile epidermice, menținând în același timp căldură în dermă, acolo unde sunt tratați foliculii de păr. 
Temperatura rămâne controlată și constantă, ceea ce contribuie la eficiența diodei. Pacienții se pot bucura acum de o experiență complet lipsită de durere, răcoroasă și confortabilă pe durata sesiunii.
Aplicator de dimensiune mare de 4cm2 pentru un tratament rapid, sistem de răcire continuă ICE PLUS pentru o ședință confortabilă, doi conectori, tehnologie 3D dovedită clinic, ecran mare intuitiv, ușor de utilizat (Android 15 ′) cu parametri prestabiliți, tonuri de ten I-VI și piele bronzată, toate pentru a face ședința un răsfăț.
Rulează videoul

De ce este Soprano Titanium cel mai bun aparat de epilare definitivă din lume? Totul este explicat in prezentarea făcută de către dr. Pablo Naranjo (speaker pentru Alma Lasers, Syneron Candela și Lumenis – cele trei nume care domină piața echipamentelor medicale de epilare definitivă în lume).

Cele mai frecvente întrebări

despre epilarea definitivă laser

Producătorul Alma Lasers recomandă efectuarea unui număr de 6 ședințe în cazul unui fir de păr închis și gros. În cazul firelor colorate (blonde sau roșcate) sau a firelor subțiri se poate să fie nevoie de până la 8 ședințe, asupra lor acționează doar lungimea de undă laser Alexandrite 755nm, un laser simplu Dioda 808-810nm nu are nici un efect. Rezultatele sunt impresionante încă de la prima ședință.

Este cea mai confortabilă ședință de epilare definitivă laser existentă pe piață la ora actuală datorită sistemului de răcire ICE Plus a aplicatorului, care îngheață pe durata ședinței. Dureroasă nu este, dar veți simți niște pișcături la nivelul pielii, un laser de la care nu aveți nici un feedback nu face nimic, mergeți la el degeaba. Temperatura rădăcinii ajunge la 70-80 de grade, clar trebuie să simți ceva. Confortul la Titanium vine din faptul ca aplicatorul fiind răcit, răcește suprafața pielii, astfel încat nu provoacă durere din cauza arderii rădăcinii. La laserele rudimentare se folosesc niste capete inghețate la congelator inainte de procedură, sau se răcește zona tratată cu niște comprese ținute la congelator.

NU!!! Nici un laser din lumea aceasta nu are efect asupra părului alb sau a pufului, cine vă spune altfel, minte. Singura procedură prin care puteți să scăpați de părul alb sau de puf este electroliza.

Pentru că ne scriu prea multe cliente că au făcut 7-8-12 ședințe la diverse “Lasere” prin Timișoara și nu au avut rezultate, și pentru că știm că sunt multe saloane care folosesc aparate de foarte proastă calitate, majoritatea produse în China, vă spunem cum să vă protejați de așa ceva ca să nu ajungeți să cheltuiți bani degeaba:

1. Rezultate trebuie să existe de la prima ședință! dacă la a doua ședință nu aveți rezulate foarte vizibile, nu mai insistați! aruncați banii degeaba.

2. Oriunde ați începe epilarea definitivă laser, la orice salon: cereți numele aparatului, dati un search pe google si vedeti ce zice lumea “de afara” despre aparatul respectiv, ar fi bine să fie o pagină scrisă în una dintre limbile de circulație internațională, citiți review-uri despre aparatul respectiv. Dacă nu găsiți aparatul în afara țării, cel mai probabil cineva “deștept” din România s-a gândit să importe aparatul din China (4-5000 USD) și-l vinde în Romania.

3. Un salon care se laudă cu un aparat Laser Dioda, mai mult ca sigur are un aparat prost, cel mai probabil provenit din China. Laser Dioda nu este un aparat, este o lungime de undă laser – 808-810nm, nicidecum un aparat. Un aparat bun, de firma, de la un producător cunoscut, cu teste clinice are un nume: Ion, Gheorghe, cum i-o zice lui… Firma care-l produce il promovează, investește în marketing, e un aparat cunoscut și dacă îl ai în salon, te lauzi cu el, nu?

4.Cereți cosmeticienei să vă arate eticheta de pe spatele aparatului, unde are marcajul CE. Daca nu are marcaj CE (este ilegal să fie folosit într-un salon atât în UE, cât și în România un aparat fără norme de conformitate), sau daca scrie made in China, fugiti !

Nu există ieftin și bun, chiar nu există, oricât de mult ne-am dori cu toții!