Epilare ceară de unică folosință

Epilare traditionala

Epilarea cu ceară este una dintre metodele cele mai frecvent folosite de îndepărtare a părului.În ciuda diferitelor tehnici existente,ceara continuă să fie preferată,deoarece efectele sale sunt mai durabile decât alte metode de îndepărtare,cum este cu aparatul de ras,care nu este la fel de eficient.

Epilarea cu ceară este diferită. Este în funcție de tipul de păr și de creștere pentru fiecare femeie. Cu toate acestea,recomandat este să fie aplicată o dată la 3 săptămâni și să iei în calcul toate măsurile de precauție,cum este expunerea imediată la soare sau aplicarea de produse cu substanțe iritante. Pielea se poate înroși,irita și să apară durerile după îndepărtarea părului,însă acest lucru este complet normal.

Ceara are un efect de durată și,prin urmare,trebuie aplicată o dată sau de două ori pe lună. Acest lucru permite pielii să se odihnească și părul să crească fără întrerupere,cum este îndepărtarea părului cu aparatele de ras,care fac pielea mai predispusă la iritații.

Un alt avantaj este senzația de piele catifelată și sănătoasă. Atunci când părul este complet eliminat de la rădăcină,lasă pielea impecabilă. În afară de aceste lucruri,această metodă este foarte accesibilă și eficientă. În plus,se găsesc tipuri de ceară pentru toate tipurile de piele și de gusturi.

Sfaturi:

  • Curăță și usucă pielea înainte de epilarea cu ceară;
  • Nu te expune la soare,fie înainte,fie imediat după epilarea cu ceară;
  • Pielea trebuie să fie exfoliată înainte;