Disclaimer

Dacă vreți mai multe informații sau dacă aveți întrebări cu privire la renunțarea la site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la adresa beautyboxtimisoara@gmail.com

Renunțări la www.beautyboxtimisoara.ro

Toate informațiile de pe acest site web – https://www.beautyboxtimisoara.ro – sunt publicate cu bună-credință și numai cu scop general. www.beautyboxtimisoara.ro nu oferă nicio garanție cu privire la completitudinea, fiabilitatea și acuratețea acestor informații. Orice acțiune pe care o întreprindeți pe informațiile pe care le găsiți pe acest site web (www.beautyboxtimisoara.ro), este strict pe propriul dvs. risc. Rezultatele serviciilor nu sunt garantate și pot varia de la persoană la persoană. www.beautyboxtimisoara.ro nu va fi răspunzător pentru pierderi și / sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru web.

De pe site-ul nostru web, puteți vizita alte site-uri web urmând hyperlink-uri către astfel de site-uri externe. Deși ne străduim să oferim doar link-uri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem niciun control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste legături către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru întregul conținut găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-urilor și conținutul se pot schimba fără notificare și pot apărea înainte de a avea ocazia să eliminăm o legătură care s-ar putea să se fi „stricat”.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici și condiții de confidențialitate diferite, care nu sunt sub controlul nostru. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și „Condițiile de furnizare a serviciilor” lor înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca informații.

Consimțământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu disclaimerul noastru și sunteți de acord cu termenii acestuia.

Actualizare

În cazul în care actualizăm, modificăm sau facem orice modificări la acest document, aceste modificări vor fi publicate cu precădere aici.