Despre noi

    Lasă-te răsfăţată de serviciile Salonului BeautyBox aflat în inima Timişoarei, în Piaţa Mărăşti, care este pregătit să te facă să uiţi măcar pentru câteva clipe de rutina şi stresul tău zilnic. O echipă de profesionişti inimoşi vor reuşi să îţi scoată în evidenţă frumuseţea naturală şi să îţi redea încrederea în sine. Fie că doreşti un bronz frumos, de calitate la cele mai performante aparate de bronzare existente pe piaţă, un tratament cosmetic cu aparatură şi produse de top, remodelare corporală cu rezultate uimitoare de la prima ședință, epilare cu ceară sau definitivă cu laser sau IPL, sau ai un eveniment important în viaţa ta şi vrei un make-up, o manichiură sau o coafură perfectă , dorinţele tale prind viaţă la BeautyBox.

    Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant si cu un zâmbet. Echipa noastră tânără, dinamică şi profesionistă vă va demonstra că stăpâneşte perfect metodele de a vă face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă.

Aparate profesionale

Toate echipamentele folosite în salon sunt profesionale, originale, și sunt făcute de lideri mondiali în domeniu. Că e vorba de bronzare, cosmetică sau coafor, calitatea este la cele mai înalte cote la toate serviciile.

 

Cel mai eficient, rapid si confortabil laser din lume.

Contact

  • Piața Mărăști Nr. 1, Timișoara (lângă sensul de la Mărăști)
  • 0356176299