Coafură

Coafură
Îţi doreşti o coafură simplă dar elegantă? Preferi buclele sau îţi plac împletiturile? Visezi la o tunsoare şi o culoare perfectă, ca cea din reviste, pentru părul tău? Sau vrei o schimbare de look? Pentru toate dorinţele apelează la specialistele noastre în domeniu.

Tratament Botugen. Acest tratament este ideal pentru părul uscat, fără volum și subțire. Restructurează și umple firul de păr fragil sau distrus, îl hidratează și îi dă volum și luciu.

Tratamentul CELLULA MADRE – Gama Semi Di Luno @Alfaparf este bazat pe celulele stem de argan care au proprietatea de a proteja, revitaliza celulele și de a ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a firelor. Astfel, părul își primește din nou aspectul radiant.
Efectele sunt vizibile încă de la prima utilizare.
Tratamentul cu keratină este dedicat în special vouă, acelora care vă plângeți că vă „stă părul în toate direcțiile”, precum și vouă celor care obișnuiți să folosiți frecvent întinderea părului cu placa. Voi veți simți cel mai bine beneficiile, bucurându-vă de un păr revitalizat, mai ușor de pieptănat și aranjat. Totodată, acest tratament se adresează și vouă celor care aveți un păr sănătos, dar vreți să îi dați un plus de strălucire.

We're all about beauty

Vă așteptăm cu drag să vă facem să străluciți !

 

Zi de zi, cu pasiune şi pricepere oferim servicii de îngrijire şi înfrumuseţare a părului, folosind mereu cele mai inovatoare produse. La noi vei avea parte de o experienţă completă, de la tuns la coafat de zi sau pentru ocazii speciale, vopsit, styling şi tratamente cu produse profesionale Wella sau Alfaparf care reconstruiesc structura firului de păr.